Deurluifels

Bezig met laden...

Is het jou ook wel eens gebeurd? Het komt met bakken uit de hemel en je staat met moeite je sleutel in het sleutelgat te stoppen terwijl je volledig doorweekt wordt. Vervolgens open je de deur en dan regent het ook nog eens naar binnen, op de post die op de deurmat ligt en op de krant die je net wilde gaan lezen. Met de deurluifels van Bouw-handel.nl heb je hier geen last meer van. Onze deurluifels zorgen ervoor dat regen en sneeuw niet meer naar binnen waaien. Naast het feit dat jij en je huis droog blijven, maakt een luifel je woning aantrekkelijker. De eerst indruk van je huis gaat er namelijk op vooruit! Voor een deurluifel boven uw voordeur bent u bij Bouw-handel.nl dus aan het juiste adres. Praktisch in gebruik en toepassing, esthetisch verantwoord en met een grote keuzemogelijkheid.

Deurluifel assortiment

Hierboven kunt u kiezen uit drie verschillende soorten voordeurluifels. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige robuuste deurluifel van polyester, glas of aluminium dan kunt u het best kijken in de categorie voordeurluifels. Daarin ziet u een groot assortiment met een ruime keuze aan afmetingen. In de categorie kunststof deurluifels vindt u een overzicht van prijsvriendelijke deurluifels in verschillende vormen, uitvoeringen en afmetingen.  Deze voordeurluifels worden snel geleverd en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. De categorie design deurluifels bestaat uit glazen design deurluifels met een luxe uitstraling en strakke vormen.

Deurluifel montage

Iedere deurluifel is in diverse afmetingen en kleuren te bestellen en indien u dat wenst kunnen wij de deurluifels ook voor u monteren. Vraag een offerte op via de mail met een foto van uw situatie. Uiteraard kunt u in veel gevallen de montage zelf uitvoeren of dit laten doen door een aannemer of klusbedrijf. Wij kunnen u helpen met tips en advies om ervoor zorgen dat de deurluifel op een juiste manier gemonteerd wordt. 

Deurluifel advies

Voor specifieke informatie over de verschillende deurluifels kunt u het beste kijken op de productpagina's of telefonisch contact met ons opnemen via 0252-622345. Wij helpen u graag verder met een keuze te maken tussen de verschillende soorten deurluifels. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over uw specifieke situatie. Daarbij moet u er wel rekening mee houden dan niet altijd alles kan. Vaak is de voorgevel of beschikbare ruimte een beperkende factor. Als u ons uw situatie voorlegt kunnen wij u adviseren over de mogelijheden. Ook kunt u bij ons advies inwinnen over welke deurluifel bij uw budget past. De deruluifel prijzen lopen sterk uiteen en het is daarom goed van tevoren te bedenken wat de luifel u mag kosten.

Glas van voordeurluifels

Al onze voordeurluifels zijn uitgevoerd met gelaagd glas (of kunstglas) in de filmpjes kunt u zien waarom wij nooit ongelaagd glas toepassen.

Het is belangrijk dat u een kwalitatief hoogwaardige glasplaat toepast zodat er geen onveilige situaties zich kunnen voordoen.