Deurluifels

Bezig met laden...

In de stromende regen naar de sleutel van je deur zoeken met je handen vol met boodschappen? Dat is geen pretje. Een luifel, ook wel overkapping genoemd, is dus zeker een goed idee. En als je bij ons bestelt, hoef je niet lang op je luifel(s) te wachten. De bezorger staat binnen 3 tot maximaal 5 weken of sneller op de stoep met je bestelling. En je weet zeker dat je een goed product krijgt voor een aantrekkelijke prijs. Lees verder voor meer info en handige tips over deurluifels.

Deurluifel Categorieën


Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 95

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 95

Pagina

Wat voor type deurluifels zijn er?

Je kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment deurluifels in verschillende materialen.We hebben ze even voor je op een rijtje gezet. Of je nu op zoek net naar een klassiek type luifel of een voordeur luifel met een strakke moderne uistraling.

       Deurluifel type   Prijs (incl. btw) vanaf Vormen        Breedte in cm         Diepte in cm Voordelen Nadelen
Moderne deurluifels € 1.407,23

- Vlak
- Gebogen
- Getoogd

Vanaf 80 t/m 200 

- 60
- 70
- 80
- 95

Geeft entree een eigentijdse uitstraling Past niet altijd bij een landelijke uitstraling
Aluminium deurluifels € 838 - Vlak
- Gebogen
- Getoogd
Vanaf 80 t/m 200 cm

- 60
- 70
- 80

- Licht en eenvoudig te monteren
- Gaat lang mee
- Bestand tegen wind, regen en hagel
-In verschillende kleuren leverbaar

 

- Niet altijd sterk genoeg voor diepe, glazen luifels vanwege het grotere gewicht
Glazen deurluifels € 529,98 - Vlak Vanaf 80 t/m 200

- 60 cm
- 80 cm

 

- Laat licht door
- Luxe uitstraling
- Gelaagd veiligheidsglas

 

- Voor montage heb je vaak 2 personen nodig
Deurluifels met verlichting € 379,94

- Vlak
- Gebogen
- Getoogd

- 150
- 160

- 90
- 93,5

- Anti-inbraak
-Nooit meer sleutels zoeken in het donker
- Prettig voor gasten die ‘s avonds of op donkere regenachtige dagen langskomen
- Met ledverlichting

- Kost vaak meer dan een vergelijkbare deurluifel zonder verlichting

- Iets lastiger te installeren dan een model zonder verlichting

Kunststof deurluifels € 347,27

- Vlak
- Gebogen
- Getoogd

 

Vanaf 140 t/m 200

- 60
- 70
- 80
- 95

- Doorstaat wind, regen en hagel
- Modellen met extra voordelige prijs
- In verschillende kleuren leverbaar

 

- Iets minder luxe uitstraling 

 

 

Aluminium luifels

Een deurluifel met een hoogwaardig aluminium frame is zeker een goede optie. 

 • Aluminium luifels zijn over het algemeen goed bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals harde wind of hagel.
 • Een luifel met een aluminium frame is relatief licht, wat weer handig is voor montage.
 • Aluminium trekt geen vuil en vocht aan en is makkelijk schoon te maken.

Onze aluminium deurluifels hebben een beschermende poedercoating. Je kunt zelf de RAL-kleur van die poedercoating kiezen, zodat je aluminium luifel mooi bij je woning past.

Bekijk hier al onze aluminium deurluifels.

 

Glazen deurluifels

Een glazen afdak geeft je woning een moderne uitstraling en zorgt voor extra licht bij de voor- of achterdeur. Onze deurluifels zijn altijd gemaakt van gelaagd glas. Dit is veiligheidsglas dat bij een breuk niet uiteen valt dankzij het doorzichtig folie tussen twee lagen. Daarnaast kun je ook kiezen voor gelaagd gehard glas.

In onderstaande filmpjes kun je zien waarom wij voor een deurluifel nooit ongelaagd glas zullen toepassen.

Bekijk hier al onze glazen deurluifels.

 

Kunststof deurluifels

Veel van onze kunststof overkappingen hebben een frame van aluminium of roestvrij staal en een transparante plaat van acrylaat of een polycarbonaat. Het grote voordeel is dat minder wegen dan producten met echt glas, maar wel transparant zijn. Ook zijn ze goed bestand tegen regen en andere weersinvloeden. Kunststof deurluifels worden kunnen worden uitgevoerd als gebogen luifel of getoogde luifel.

Voordeur afdak met acrylglas of polycarbonaat?


Acrylglas en polycarbonaat zijn beide sterk. Maar polycarbonaat is praktisch onbreekbaar en wel 250 keer sterker dan normaal glas. Het is ook goed bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals hagelbuien.

Polyester boven je voordeur


Een polyester blok voordeurluifel is een goed alternatief als je budget iets beperkter is, maar je wel een stevig en degelijk afdak voor boven je voordeur zoekt. Deze overkappingen zijn gemaakt van duurzaam glasvezel versterkt polyester kunststof. Daarnaast is dit product voorzien van een gelcoat die in verschillende kleuren leverbaar is. Zo kun je een blok bestellen die matcht met je voordeur.

Bekijk hier al onze kunststof deurluifels.

 

Deurluifels met verlichting

Een verlichte overkapping boven je deur heeft een aantal voordelen:

 • Nooit meer in het donker naar de sleutels van je voordeur zoeken
 • Prettig voor gasten die 's avonds of op donkere regenachtige dagen op bezoek komen
 • Ideaal als anti-inbraak

In ons assortiment vind je verschillende overkappingen met ingebouwde verlichting. Dit is allemaal led-verlichting. Zo bespaar je op je energierekening en de verlichting gaat veel langer mee dan met traditionele lampen.

Bekijk hier onze deurluifels met verlichting.

 

Met de juiste afmeting luifel voorkom je problemen

Een diepe luifel boven je voordeur, ook wel een grote uitkraging genoemd, is mooi, maar stelt hogere eisen aan de bevestiging. En een te diepe deurluifel kan eerder gaan doorhangen en breken. Wij adviseren dan ook een luifel die maximaal 100 cm diep is 200 cm breed. Wil je een luifel die dieper of breder is? Neem dan contact met ons op voor advies over jouw specifieke situatie. We kijken dan samen of je wensen mogelijk zijn.

Houd bij het bepalen van de afmeting ook rekening met goten, ramen en regenpijpen die in de weg zitten. Je zal niet de eerste zijn die allerlei aanpassingen moet doen die met een andere luifel afmeting niet nodig waren geweest.

 

Deurluifel bevestigen: zelf plaatsen

Als je handig bent, kun je de deurluifel die je bij ons bestelt zelf boven je deur bevestigen. Al onze producten worden geleverd met een duidelijke handleiding. Let bij het bevestigen van je deurluifel wel op een paar dingen:

 • Plaats steunen of trekstangen niet in een voeg
  De steunen of trekstangen waar je deurluifel mee vastzet aan de gevel, wil je niet in een voeg hebben. Bevestig ze aan een volle baksteen, zodat de schroeven of houtdraadbouten goed zitten. Anders kan de luifel naar beneden komen of gaan doorhangen. Let dus op de maten tussen de steunen of trekstangen, zodat de plek goed uitkomt.
 • Plaats de deurluifel op een stevige achterwand
  In een kozijn of hout kun je vaak niet zomaar schroeven of boren. Het beste is om je luifel in de volle baksteen te bevestigen.


Deurluifel bevestigen: montage door ons

Wil je dat wij je deurluifel plaatsen? Geen probleem! Vraag een offerte op via de mail met een foto van je situatie. Dit is mogelijk vanaf 3 stuks.

 

Wat vinden klanten van onze deurluifels?

Wil je weten wat anderen van onze service en producten vinden? Bekijk de reviews van onze klanten en lees meer over hun ervaring met Bouw-Handel.

 

Deurluifel advies

Wil je meer informatie over onze verschillende deurluifels, weten wat op voorraad leverbaar is? Kijk dan op de productpagina's op onze website of neem telefonisch contact met ons op via 0252-622345. Wij helpen je graag verder met een keuze te maken tussen de verschillende soorten deurluifels. 

Ook kun je bij ons terecht voor advies over je specifieke situatie. Houd er wel rekening mee dat niet altijd alles kan. Vaak is de voorgevel of beschikbare ruimte een beperkende factor. Als je ons uw situatie voorlegt kunnen wij je adviseren over de mogelijkheden. Ook kun je bij ons advies inwinnen over welke deurluifel op het beste is voor jouw budget.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten voor een deurluifel?

De verzendkosten zijn € 48 en voor kunststof overkapping is dit € 18. Lees meer informatie over onze verzendkosten of neem contact met ons op.

Kan ik mijn deurluifel ook komen ophalen?

Ja, dat is geen probleem. Je kunt producten op ons kantooradres afhalen en ter plaatse betalen. Neem hiervoor wel even contact met ons op.

Kan ik bij jullie een deurluifel op maat bestellen?

Ja, dat kan vanaf 3 stuks. Wij sturen je dan een technische tekening van de deurluifel toe, voordat onze eigen werkplaats deze voor jou op maat maakt. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

 

Gerelateerde pagina’s